• Dj. des. 1st, 2022

Mitja Marató del Vendrell

Possiblement la Mitja més plana que hauràs corregut a nivell del mar

La Mitja del Vendrell estrena circuit

Bynuskaelka

set. 9, 2022

Per aquesta edició, la 35a, la Mitja del Vendrell estrena un circuit ideal per fer marca. Paral·lel al passeig marítim en la seva gran part, també passa per l’Avinguda Brisamar i per davant de la renovada plaça German Trillas. La sortida i arribada es dona a l’Avinguda del Balneari, davant l’emblemàtic Estany i Riuet de Coma-ruga

Foto: https://es.wikipedia.org

Consta de dues voltes, la primera de 10.000m i la segona de 11.097m, pels Barris Marítims de Coma-ruga i Sant Salvador amb un desnivell màxim de 6m entre el punt més alt i el punt més baix del circuit.

2 thoughts on “La Mitja del Vendrell estrena circuit”

Comments are closed.